Jouw authentieke verhaal

 in beeld.

Jouw unieke verhaal zo goed mogelijk in beeld brengen met de juiste middelen, dat is wat ik het liefste doe. Als creatieve contentmaker denk ik met je mee vanuit jou als ondernemer en vanuit je klanten. 

Samen maken we haalbare en creatieve visuele content. Dat kan met verschillende middelen: ik maak video’s, websites, ontwerp logo’s en huisstijlen, animeer en fotografeer. Als het maar is wat er nodig is om jouw doelgroep te bereiken en je authentieke verhaal te vertellen.

We gaan voor oplossingen die jou en je bedrijf écht verder gaan helpen. Geen duur reclamebureau maar haalbare oplossingen binnen het gestelde budget. 

WAT IK DOE.

k

GRAFISCHE VORMGEVING

Of het nu gaat om een complete huisstijl, een logo of een flyer; ik help je graag om iets unieks te ontwerpen wat helemaal bij jou past.

WEBDESIGN

Bij dé perfecte website sluit alle branding naadloos op elkaar aan; de fotografie, video, de huisstijl, de teksten en het webdesign.

VIDEO & FOTOGRAFIE

Reportages, interviews, registraties, sfeerfotografie, branding, bedrijfsfilms & documentaires.

 

CREATIEVE BRAINSTORMS

Samen komen we tot nieuwe ideeën en oplossingen met een creatieve brainstorm.

VIDEO EDITING

Als ervaren video-editor (7+yrs)  kun je bij me terecht voor o.a commercials, trailers, docu’s en videoclips.

ANIMATIE

Motion Graphics, lyrics video’s, explanimations, logo’s, UX design &  stop motions.

creatieve brainstorm.

Je hebt een goed idee voor je bedrijf maar je weet niet wat de beste manier is om dit om te zetten naar iets tastbaars. Want hoe maak je het nou concreet? En weet je wel wat de beschikbare oplossingen zijn? Je hebt het einddoel wel in zicht maar hoe begin je en wat komt er eerst? 

Om antwoord te bieden op al deze vragen bied ik als oplossing de creatieve brainstorm, een korte maar intensieve sparringsessie waarbij we kijken naar jouw bedrijf, jouw ideeën, jouw problemen en de mogelijke oplossingen hiervoor.

In deze sessie kijken we hoe we de beste en meest creatieve oplossingen voor dit idee of probleem kunnen tackelen. De sessie geef ik zowel online als fysiek. Geen lang voortraject maar direct en helder advies.

informeer naar DE MOGELIJKHEDEN.

Wil jij een creatieve en praktische samenwerking?
Stuur me een berichtje of bel me. Ik denk graag met je mee!