Joan Meints

Joan Meints

Een nieuwe website. Je weet niet precies hoe jouw website er uit moet komen te zien. Je weet wel de kleurcodes en dat het rustig mag zijn met veel wit. Duidelijk én zacht. Marnix heeft de competenties om door te sparren met mij als opdrachtgever en te komen met een...
Jan Ott

Jan Ott

Marnix heeft duidelijk plezier in zijn werk en dat is te zien aan de website/-shop die hij voor ons heeft gemaakt. Originele ideeën en prettige samenwerking. Helemaal tevreden!
Tim & Leah

Tim & Leah

Marnix heeft een geweldige website voor ons gemaakt! Regelmatig horen wij van klanten hoe mooi zij deze vinden. En… Marnix staat altijd voor ons klaar als wij er zelf even niet meer uitkomen. Super tevreden.
Sandra de Jong

Sandra de Jong

Marnix is goed in de creatieve vertaling van datgene waar een leuke ondernemer voor staat. Het is super prettig samenwerken met hem. Niet alleen vanwege die combinatie van zijn creatieve en tegelijk praktische blik – ook omdat je gemakkelijk samen kunt...
Dwingelderheem

Dwingelderheem

De samenwerking met Marnix heb ik als heel prettig ervaren. Hij denkt creatief mee en verdiept zich goed in wat de klant wil.