wat anderen zeggen.

Een nieuwe website. Je weet niet precies hoe jouw website er uit moet komen te zien. Je weet wel de kleurcodes en dat het rustig mag zijn met veel wit. Duidelijk én zacht. Marnix heeft de competenties om door te sparren met mij als opdrachtgever en te komen met een uniek ontwerp. Een ontwerp dat aansluit bij wensen zoals die zich gaandeweg het proces (door)ontwikkelden. Dat er veel aandacht is geweest voor de sfeerbepalende fotografie maakt het geheel af. Aanrader.
Marnix heeft duidelijk plezier in zijn werk en dat is te zien aan de website/-shop die hij voor ons heeft gemaakt. Originele ideeën en prettige samenwerking. Helemaal tevreden!
Marnix heeft een geweldige website voor ons gemaakt! Regelmatig horen wij van klanten hoe mooi zij deze vinden. En… Marnix staat altijd voor ons klaar als wij er zelf even niet meer uitkomen. Super tevreden.
Tim Horneman
Marnix is goed in de creatieve vertaling van datgene waar een leuke ondernemer voor staat. Het is super prettig samenwerken met hem. Niet alleen vanwege die combinatie van zijn creatieve en tegelijk praktische blik - ook omdat je gemakkelijk samen kunt overleggen en het altijd leuk is!
De samenwerking met Marnix heb ik als heel prettig ervaren. Hij denkt creatief mee en verdiept zich goed in wat de klant wil.
Inge Dijkinga
Hessel van der Wal

Wil jij ook

samenwerken?

Wil jij een creatieve en praktische samenwerking?
Stuur me een berichtje of bel me. Ik denk graag met je mee!