Beeld & Design met impact.

Als ondernemer in het noorden van het land, ben je trots op wat je doet. Je hebt een mooi bedrijf en weet dat het tijd is om dat beter in beeld te brengen. Maar wat moet er nou eerst en waar begin je?

Als ondernemer is het niet gemakkelijk om te bepalen wat je precies nodig hebt en waar je moet beginnen. Want heb je eerst een nieuwe website nodig? Of toch eerst een nieuwe huisstijl? Zou een video wat zijn? En moet je dan echt naar zo’n duur reclamebureau vol ingewikkeld jargon?

Geen zorgen. Als creatieve contentmaker denk ik met je mee vanuit jou als ondernemer en vanuit je klanten. Samen maken we haalbare en creatieve visuele content. Oplossingen die jou en je bedrijf écht verder gaan helpen.

 

jouw verhaal

in beeld.

Met ruim acht jaar ervaring in beeld en design vertaal ik het verhaal van jou en je bedrijf naar beeld. Dat kan met vormgeving, video, webdesign, fotografie of animatie. Zonder de tussenkomst van een groot marketing of reclamebureau, maar gewoon jij en ik die nadenken over wat het beste is voor jouw bedrijf.

We combineren mijn creatieve blik en ervaring met jouw behoefte als ondernemer. Persoonlijk, laagdrempelig en met een resultaat dat past bij jouw bedrijf en jouw budget.

 

Marnix is goed in de creatieve vertaling van datgene waar een leuke ondernemer voor staat. Hij vertelt het verhaal in beeld – of dat nou video, fotografie, een huisstijl of een website is.

Sandra de Jong – Integere Marketing & Storybranding

 

Benieuwd naar mijn verhaal?

Jaren geleden reed ik met een bestelbusje vol gehuurde apparatuur naar de Herengracht in Amsterdam. Ik was onderweg om een commercial te filmen voor een bekend Frans limonademerk. Ik was blij met deze klus want het ging om een een grote productie met extra mooie camera’s, veel crew en meer van alles.

Na een goed uur in de file laadde ik op de Herengracht alle filmspullen uit en kon ik gaan zoeken naar een parkeerkplek. Ik had geluk en vond dit keer binnen een half uur een plekje. Het was tijd om de commercial te draaien.

Na bloed, zweet en tranen vierden we in de avond het einde van een lange filmdag onder het jargon ‘It’s a wrap!’. Het was gelukt en een paar draaidagen en montagedagen later was de campagne voor het limonademerk tot een goed einde gebracht.

 

Opdrachtgever blij, limonademerk blij, iedereen blij. Behalve ik. De euforie bleef uit. Ik miste het gevoel van voldoening. Het was allemaal te commercieel en te groot. Ik miste de kleinschaligheid en het persoonlijk contact. Ik wilde eigenlijk helemaal geen gelikte limonadereclames maken.

Uiteindelijk besloot ik de drukte van Amsterdam te verruilen voor de de rust in Zuidwest-Drenthe en vestigde me in het dorpje Diever.

Doei limonadereclames, doei files en doei Randstad.

Vanuit die rust gaf ik mijn bedrijf opnieuw vorm, samen met ondernemers uit de regio. Creatieve content voor ondernemers die iets moois doen met hun bedrijf. Voor deze creatieve contentmaker was de missie geslaagd: “It’s a wrap”.

O

OVER MEZELF.

  • Samen met mijn lieve vrouw en kinderen woon ik in het mooie Drentse dorpje Diever. Ik ben gelukkig vader van twee guitige zoontjes en drie guitige bonuszoontjes.  
  • Geboren in 1991, getogen in het hoge noorden. Als 90’s kid heb ik hele warme herinneringen aan MSN, Hyves, vingerskateboards en de Nokia 3310. 
  • In mijn vrije tijd ontdek ik het liefst nieuwe podcasts, laat ik me inspireren door de wonderschone natuur of ben ik nog bezig om me verder te verdiepen in mijn vakgebieden.