E-COMMERCE, GRAPHIC DESIGN
& INTERIOR PHOTOGRAPHY

LIMElight B.v

Interieur & lifestylemerk Limelight ben ik van dienst geweest door ze te helpen met: een maatwerk website en webshop, grafische vormgeving voor print en promotie, het fotograferen van de gehele collectie en het opbouwen van een gebruiksvriendelijke fotostudio. 

CUSTOM B2B WEBSHOP

Limelight wilde een functionele webshop die voldeed aan hun wensen. Het resultaat is een minimalistische WooCommerce B2B webshop met automatische facturatie, printopdrachten van facturen, pakbonnen en voorraadbeheer. Helemaal in lijn met de look & feel van het merk.

 

HET BELANG VAN KLEUR

Een van de wensen was om niet een heel kleurenpalet aan producten door elkaar te tonen. Op kleur een collectie sorteren en filteren heeft gezorgd voor een makkelijk samen te stellen collectie, in elke gewenste stijl.

PRINT & photography

PRINT: SEASON LOOKBOOK

Met interieur en stoffen moet je zien wat de uitstraling en kwaliteit van het product is. Een inspirerende presentatie, in dit geval de interkeurcollectie, brengt een product tot leven. Daarom ontwierp ik een Lookbook met daarin de gehele gefotografeerde collectie. Een liggend a5 boekje dat goed dienst deed als hand-out voor beurzen; subtiele maar stijlvolle branding.

INTERIOR PHOTOGRAPHY

Ik fotografeerde Limelights collectie voor de website en de brochure. Een uitdagende taak om alle items met de juiste look & feel vast te leggen. De foto’s zijn allemaal geschoten op locatie zonder studio en gebruikmakend van natuurlijk daglicht en daglichtlampen.