VORMGEVING, VIDEO & FOTOGRAFIE.

TUINVERLICHTINGSWINKEL.NL

Tuinverlichtingswinkel.nl is een webshop met verschillende soorten tuinverlichting. Door een toenemende focus op content hielp ik bij het produceren van video, fotografie en vormgeving.

EIGEN FOTOGRAFIE, EIGEN BEELDBANK 

Authenticiteit door gebruik te maken van een eigen beeldbank, dat was een van de hoofdredenen om een deel van het assortiment van Tuinverlichtingswinkel.nl te fotograferen. De foto’s worden gebruikt ter ondersteuning van de productfoto’s in de webshop. De klant krijgt zo een beter beeld van het te verwachten eindresultaat en het lichtbeeld. 

MEER SERVICE MET UITLEGVIDEO’S  

Online video is bij uitstek geschikt om producten toe te lichten, uitleg te geven of om de werking ervan te laten zien. Op productniveau video’s maken en toevoegen aan de productpagina’s zorgt voor meer service en minder keuzestress. 

WEBDESIGN, VORMGEVING EN PRINT

Inzetten op visuele content en service betekent ook dat er met vormgeving en webdesign doorontwikkeld moet blijven worden. Ter ondersteuning van contentacties, ter verbetering van de gebruiksvriendelijkheid of juist voor eenvoudige informatievoorziening en vergelijking. Een